Fixat!

Snart är allt klart, och på söndag smäller det! :)


Tavlor!

Hittade världens sötaste tavla idag! Sedan hittade jag en till! Så jag köpte dem! Och satte upp dem hemma i vardagsrummet! Och nu vill jag ha två till! Hehehehe...

Och jag är riktigt nöjd med denna dagen (också). Vi startade med kaffe på mitt favoritcafé, Koppi, där även Bella och Vanilla fick vara med :)
Sedan blev det Väla för shopping! Jag hittade dock inga kläder till mig själv idag, det gjorde jag bort igår då det blev ett par nya jeans, en kofta m.m. Men jag hittade där emot en jäkla massa kläder till Jimmy som han fick som tack för att han orkar med mig! :D

Imorgon avslutar vi shoppingen med en runda på Ullared ;D

GODNATT!


Besök!

Nu har vi finbesök från Norrland här nere i Skåne! Mormor, morsan och lillebror landade i ängelholm idag, och de första mormor får göra när vi kom hem till Perstorp är att laga palt till mig :D Go e hon!


Golden sky!

Idag är det kanelbullens dag! Vilket har inneburit en hel natts bakande av kanelbullar för Caroline på caféet, och klockan 06.30 tog jag över jobbet och bakade till och med 15.45, det blev en hel del bullar gjorda idag alltså! Gott! :)

När jag kom hem tog jag en skön powernap i soffan, och när jag vaknade var detta det första jag såg, vackert! :


Vinterfix!

Ett tack till Jimmys farmor för alla fina vinterblommor till balkongen och uterummet! Det blev riktigt fint och mysigt! Känns verkligen hemtrevligt och vintrigt nu :)


True!


RSS 2.0