Badat!

Underbar dag! Jag, Midas och hundarna följde med Sanna och Linus ut på landet och njöt av vädret och naturen. Midas passade på att bada lite också. Kul var det! :)))))


Barnvakt!

Denna lördag blev en barnvaktslördag! Det var länge sedan :)
Skönt med fint väder så vi kan gå på en härlig prommis med hundarna :)


Skum dag....

Vet inte riktigt vad det är, men hela denna Fredag har varit allmänt skum... Det passar jag på att fira med en allmänt skum bild:


En Torsdag!

 

Vi har precis avslutat en solig och fin Torsdag för att säga Hej och Välkommen till Fredagen.

Dagen har spenderats med vår nya kaffemaskin, sedan blev det fika och minigolf i Helsingborg med Sanna, Linus, Nick och hundarna.
Underbart!

Har även lyckats riva bort lite tapeter i köket, vi får se hur detta slutar :S

 


Ängelholm

 

Har precis varit hos Rickard och Petra och laddat batterierna inför en explosion i vår business :) Mycket trevligt!

Just nu går jag en sväng och checkar Ängelholm i väntan på att Jimmy och grabbarna ska rasta BMWn klart :) Sedan bär det av till Ödåkra för ännu mer sällskap :))

 


Sthlm

 

Nu har vi kört 80 mil och är alltså i Stockholm! Ett väldigt regnigt Stockholm.... Inte jättekul väder att köra i, så vi tog en paus. Just nu är vi på Världens Största (tydligen) IKEA!
Mycket trevligt ;D

 


Bye bye Norrland!

Då säger vi tack och hej till Norrland! Har haft det jättetrevligt, tack för överraskningen Jimmy <3
Bilder från stugan:


Inviger Skåne i parken!

Nu har Jimmy fått testa cykla på den nya betongparken i Skell också :) han har till och med lyckats hitta 3 andra BMXare (sällsynt) här, som beundrar honom. "Hur vågar du göra det där? :O" osv. Hehe kul!


@ Skellefteå!

Jahapp! Då var man i hemstaden, igen!

Det blev en överraskning från Jimmy :)
Vi hade planerat att åka till Simrishamn och fira midsommar där, så vi packade och satte oss i bilen, men så tyckte jag att vi körde lite på fel håll.... Och mycket riktigt, så var det! Så nu blir det en midsommar i stugan i norr, MYSIGT!


Myspys!

Dagen har spenderats med älsklingen och hundarna i underbara Helsingborg! Inte det skönaste sommarvädret, men huvudsaken att man fick se solen lite då och då :)
Nu blir det cykling för Jimmys del och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det återstår att se! Funderar på att dra till Ikea en snabbis för att kolla läget :)
Hej hopp!


Galamiddag!

En härlig dag med mycket ny energi! Nu blir det middag med gänget:


RSS 2.0