Äntligen!

Efter en lång väntan är den äntligen Min! Jofama by Kenza 10 <3
Är något lycklig just nu ;D


Grattis Bella!

Grattis till Bella på hennes ettårsdag! :D


Kissemiss!

Blev visst så att en kattunge följer med oss hem från Helsingborg idag! Han får heta Captain Morgan ;D


Helsingborg!

Nu bär det av mot mitt älskade Helsingborg med min älskade Jimmy! :)
Och där ska jag testa min älskade jacka för att sedan överväga om jag älskar den på riktigt, samt dricka världens godaste latte på mitt favvocafé, Koppi!
Och för att få Jimmy att gå med på detta mutade jag honom med att han får ta med sin cykel, och cykla i 10 min i pisseparken ;D *smart tjej*


Godnatt!


Chill kväll!

Kvällen har spenderats tillsammans med Jesicca, god mat och härliga minnen!
Thank u 4 2 night!


Fotovägg!

Har pillat lite med min fotovägg, riktigt kul faktiskt!


Nya skoooor!

Åkte till Väla med Jimmy idag, Och där föll jag för ett par skor. *shit*....
-TACK ÄLSKLING!!!! <3 <3


Bilfix!

Idag har jag och Jimmy spenderat en hög med timmar på bilen. Den har fått en liten rekond invändigt och en ordentlig tvätt på utsidan och även ett litet klistermärke ;D
Fräsch och fin!


Ny header!

Det var på tiden!
Gjorde mig precis en ny header lite snabbt sådär. :)

Yngsjö!

Vi tar vara på årets eventuellt sista sommardag! Det är snart dax att åka hem efter en heldag i Yngsjö med sol, värme och bad. Underbart!


Fascinerande!

Eld är alltid lika fascinerande :)


Nej tack!

Undra egentligen hur mycket vitaminer och mineraler all frukt som ser ut såhär (se bild nedan) i butiker har hunnit ta upp.... Absolut INGENTING skulle jag tro. Där har ni svaret på varför vi behöver kosttillskott i dagens samhälle. Och på den marknaden finns det också en jäkla massa skit i form av syntetiska (kemiskt framställda) vitaminer som inte tillför kroppen något vettigt alls.

Det bästa kosttillskottet jag hittat hittills är Vemma, som innehåller alla vitaminer och mineraler kroppen behöver och är såklart helt ekologiskt och har dessutom oberoende kliniska studier bakom produkten som visar vad som händer i kroppen när du dricker det.

Nej tack till gröna bananer!


Vad ska vi göra ikväll? ;)

 Hmmmmmm...... 

Det närmar sig slutet av programmet!

Min sista highcarb-dag i mitt Vemma-Bode-program bestående av fullkornsspaghetti och kalkonbacon.

Jag är ruskigt nöjd med mina resultat!
Under dessa (snart) fyra veckor har jag tappat:
- 4,5 kg
- 10cm på magen (mätt från vecka 2)

Jag rekommenderar Bode för att det är ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt/cm och kroppen får i sig alla vitaminer och mineraler den behöver (ekologiskt). Det innehåller även en kostplan med mycket varierande kost så att man på så vis aldrig svälter kroppen på något sätt.
Man får även tillgång till Vemmas Bode-app där självaste Heidi Powell (googla!) finns med dig hela tiden som en personlig coach. Man får meddelanden från henne när det är dax att äta, dricka vatten, träna osv.


Shoppat!

Jag kunde inte hålla mig :]


Vad är problemet?!

Jag är ute och promenerar med mina kära hundar, då vi plötsligt ser en lös hund på andra sidan vägen som börjar traska över vägen mot oss för att hälsa, det kommer bilar så jag väljer att möta hunden så bilarna bromsar in. Den första bilen skötte sig fint, medan den andra blev förbannad och började tuta och vifta med händerna? Vad fan var hans problem?! I hans land kanske man kör över hundar och skiter i vilket, men hallå, visa lite respekt för fan!


Gummi-bror!

Titta vad min kära lillebror kan göra med sitt skinn?! Vet inte vad som gick fel i hans utveckling :P Sjukt är det i alla fall, men rätt coolt. Haha


Högskoleresultat

Haha det slutade hyfsat i alla fall ;P


Döda flugor!

Det värsta när man ska sova är att upptäcka att det är en fluga i rummet som lever jävel. Dzzzz hit och Dzzzzzzz dit! Så jag knåpade ihop en egen ragecomic för att beskriva hur det såg ut när jag jagade en fluga nu precis ( det är min första, så klaga inte ;P ) :


Let it rain

Sitter ensam hemma och myser framför TVn efter en fullspäckad dag, medan det regnar för fullt utomhus! Riktigt mysigt :)


Cupcakeglass!

Idag har jag bakat cupcakeglassar, Riktigt goda blev de! De består av en saftig muffin i en glasstrut (fylld med godis eller något annat gott) och marshmallowfrosting! Mmmmm mums!


Heaven!

Äntligen! Min tredje skuldfria dag och min fösta kanelbulle! Som jag längtat! Abstinensen har såklart hälsat på ett par gånger under dessa tre veckor som kanelbullefri, men Sanna har hjälpt mig att föreställa mig maggots i kanelbullar och då har mitt begär försvunnit lite :) Men idag sjunger änglarna och kanelbulledoften ska äntligen bli till smak på min tunga! Oooh happy day!


Skepp o hoj!

Är i Helsingborg vid hamnen, och här står detta ståtliga skepp och visar upp sig. Riktigt maffigt!


Inhandlat!

Nu har jag köpt mer färg till köket och även tapeter och klister till fondväggen! Jag hade tänkt ta tag i detta projekt idag igen, men så blev det inte! Fick istället hjälpa Jimmy att göra smörgåstårtor på fiket tills nu såhär mitt på natten.


Bode!

Vemmas Bode fortsätter att leverera vecka efter vecka! Minus i kilon och minus i centimeter på ett hälsosamt sätt och jag behöver knappt göra något, hur nice är inte det?! :D speciellt kul är det att höra av andra att det verkligen syns också. Då vet man att det inte är fel på vågen när den visar mindre siffror, eller att man kanske råkar dra in magen när man mäter sig, utan att det faktiskt är sant! Det är en härlig känsla :)


Lagat!

Så fantastiskt! Jag köpte två "laga-jeans-lappar" för 20:- på Ica, strök på dem på mina trasiga favoritjeans, sedan var de hela och fina igen! Perfekt! :)


RSS 2.0